+Четива
Места
Полезно

Полезно

В тази бонус категория представяме специална селекция от огромния информационен поток в Интернет мрежата. В полезния ресурс на нашият сайт може да откриете любопитни факти, съвети и трикове свързани с личностното развитие, лайфстайла, новостите в света на технологиите и много други интересни неща.

Разгледайте и се забавлявайте!

LifeHack.bg

Сайта е предназначен за бизнес и личностно развитие, като в него може да намерите статии за софтуер, маркетинг, социални мрежи, предприемачество, начин на живот и всичко което може да улесни живота. Целта му е да осигури най-добрата идея или инструмент, благодарение на които сложните процеси в живота да станат по-лесни и ефективни. Life Hack или Вдъхновение за един по-добър живот!

Виж тук!

Pravatami.bg

Инициативата е на млади юристи, чиято мисия е да предоставят на обществото полезна и практична правна информация по един удобен и разбираем начин. Това им се получава доста добре, като вече са публикували над 500 статии в най-различни аспекти на правото. Сайта печели със своя лек и приятен интерфейс, който прави съдържанието им разпознаваемо и достъпно за всички възрастови групи.

Виж тук!

Уча.се

Доказан лидер сред образователните сайтове с множество награди и признания. Идеята на платформата е да се пресъздаде учебния материал по един лесен и разбираем начин за учениците чрез видео уроци. Формулата е доста успешна, като с днешна дата сайта е създал близо 5000 урока, гледани над 16 милиона пъти. Уау! Да, това е успех и зад този успех стои сериозен екип, изграден от учители, представители на всички сфери на познанието.

Виж тук!

Aula.bg

Страхотна платформа за онлайн обучения с привлекателен дизайн и визия. Над 120,000 Българи използват Аула, за да учат как могат да използват по-ефективно компютърните програми. Те учат както базови програми като Word и Powerpoint, така и специализиран софтуер като AutoCAD, 3DS Max и Photoshop и програмиране на софтуер като Excel, InDesign и AutoCAD с цел автоматизация чрез скриптови езици.

Виж тук!

120000.bg

Вярвайки в прогреса на обществото ни, желаят да споделят своите знания и опит и да ви покажат пътя към една финансова инжекция от 10 000$ на месец безсрочно. Как, от къде и защо може да откриете на тяхната страница. Изпращайки запитване, вие попадате на една приятна и вежлива кореспонденция, даваща ясни и конкретни отговори на вашите въпроси.

Виж тук!

Advokatami.bg

Това е мястото, където хората и бизнесът могат да намират качествени правни услуги с невероятно добро обслужване, на ниска цена. Използват съвременните технологии, за да улеснят връзката клиент – адвокат и същевременно да я направят много по-качествена, по-евтина, по-удобна и достъпна от всяка точка на страната.

Виж тук!

Vibes.bg

Vibes е модерното хранилище на лайфстайла в България. Всеки човек с интерес към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот може да намери тук.

Виж тук!

GoodLife.bg

Сайт посветен на качествения начин на живот, изразен в гурме културата, пътешествията и търсенето на добрите примери в средата, която ни заобикаля. Goodlife.bg предлага авторски и преводни материали зa вино, кафе и кафе култура, чай и храна. Статии за гурме пътувания, места, ресторанти, бизнес и тенденции в кулинарията и ресторантьорството, винената, кафе и чай индустрия. Материали за знаменити световни готвачи, популярни тв готвачи и добрите български готвачи и ресторанти.

Виж тук!

WebStage.bg

Онлайн списание, което вярва в силата на словото и го използва доста умело. Те най-добре се описват:
„Webstage не е просто сайт, Webstage е трибуна, арена, естрада..., на която се вплитат красивите и зрелищни етюди от живота с полезните, поучителни и опознавателни роли от всичките му нюанси и превъплъщения.
Webstage е мястото, където всеки може да открие или преоткрие себе си, да научи нещо повече, да се забавлява и съзерцава.“

Виж тук!

 
 

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.