+Четива
Места
Полезно

Explosive Power Training - Александър Георгиев, провежда експлозивни тренировки по крос фит. Школата е създадена от самия Александър, като неговата главна мисия е да подпомогне обществото да бъде по-здраво, продуктивно и щастливо. Тренировките сe провеждат по такъв начин, че тялото подобрява цялостно физическото си състояние за дълъг период от време.

Suggested.bg: Тук можеш да подобриш не само външния си вид и физическа форма, но и ще се почувстваш по-свободен и по щастлив от ежедневието си. 

Xplosive Power Training

ул. „акад. Георги Бончев“ 4, жк. Гео Милев, София 1113

 

 

Тел. +359 877 676 579

 

Копирай e-mail

 

Website: xptraining.eu

 

FB: @explosivepower

  ул. „акад. Георги Бончев“ 4, жк. Гео Милев, София 1113

   

   

  Тел. +359 877 676 579

   

  Копирай e-mail

   

  Website: xptraining.eu

   

  FB: @explosivepower

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.