+Четива
Места
Полезно

We play е още наричан домът на пинг понга и нощния живот. Този спортен център е единствен по рода си в страната. Тук можеш да се позабавляваш играейки тенис на маса, табла, домино, биър понг, шах, карти, дартс, джага и много други. We play разполага и със страхотен нощен бар за любителите на музиката и приятната компания. От четвъртък до събота има програма с най-различни тематично-музикални партита с гостуващи DJ, караоке изпълнения, хоротеки и много други забавления.

Suggested.bg: Мястото ти предлага изключително добра атмосфера и всичко нужно за провеждане на презентации, тийм билдинг. Барът е винаги зареден, а отношението на персонала е на сто процента приветливо.

WE PLAY

МОЛ Парадайс

 

бул.Черни връх 100, София 1407

 

Тел. +359 887 082080 ping pong, +359 887 072080 for events

 

Копирай e-mail

 

Website: weplay.bg

 

FB: @weplaysofia

  МОЛ Парадайс

   

  бул.Черни връх 100, София 1407

   

  Тел. +359 887 082080 ping pong, +359 887 072080 for events

   

  Копирай e-mail

   

  Website: weplay.bg

   

  FB: @weplaysofia

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.