+Четива
Места
Полезно

Веда Хауз е къща за чай, а също и ресторант с богато вегетарианско меню. Може да опиташ поне 100 вкуса, които не си срещал никога досега - чай от цял свят, традиционни индийски сладки, домашен сладолед, уникална храна, приготвена според принципите на Аюрведа.

Тук можеш да се излегнеш на куп меки възглавници, без обувки, сам с любимата си книга, просто така, и да се почерпиш за всички хубави неща, които си направил днес. Уюта е подходящ както за почивка след работа, така и за раздумка с приятели.

За ценителите на чай Веда е рай. Много чай. Всякакъв чай. И всичко, което може да ти потрябва, за да го приготвиш и сервираш красиво. Можеш да вземеш и за вкъщи.​

Suggested.bg: Чаят им е божествен! Наистина огромен избор от класическия черен чай та дори и от региона на река Амазонка. Вторият етаж е изключително предразполагащ за активна почивка. Съветваме да се подсигурите с предварителна резервация.

Veda House

ул. „Уилям Гладстон“ 2, София 1000

 

 

Работно време:

10:30 - 22:30

 

Тел. +359 882 10 81 08

 

Копирай e-mail

 

Website: www.vedahouse.bg

 

FB: @VedaHouseSofia

  ул. „Уилям Гладстон“ 2, София 1000

   

   

  Работно време:

  10:30 - 22:30

   

  Тел. +359 882 10 81 08

   

  Копирай e-mail

   

  Website: www.vedahouse.bg

   

  FB: @VedaHouseSofia

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.