+Четива
Места
Полезно

Това не е поредният фитнес с множество уреди, в който ще се чудите от къде да започнете. Студиото е уютно и уредите се подбрани специално за провеждането на една успешна тренировка. Няма нищо излишно и е за всеки, който има желание да внесе една положителна промяна в живота си.

Suggested.bg: Това което прави най-силно впечетление е персоналният подход. Никой не тренира сам. Индивидуалният подход на персоналните треньори е това коете наистина носи резултат, а в последствие и удовлетворение.

Тренировъчно Студио "ФитСмарт"

София 1172, ул. „Крум Кюлявков“ 15

 

 

Работно време:

Пон-Съб 07:00 – 20:00

 

Тел. +359 888 915908

 

Копирай e-mail

 

Website: fitsmart.bg

 

FB: @FitSmart

  София 1172, ул. „Крум Кюлявков“ 15

   

   

  Работно време:

  Пон-Съб 07:00 – 20:00

   

  Тел. +359 888 915908

   

  Копирай e-mail

   

  Website: fitsmart.bg

   

  FB: @FitSmart

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.