+Четива
Места
Полезно

Една модерна болница, която отговаря на най-високите световни стандарти. Построена на разгърната площ от над 52 000 кв. м. в южната част на столичния квартал "Лозенец". Тя има 11 етажа, 1 от които подземен. Структурата на болницата е многопрофилна, като се състои от над 30 клиники и отделения, в които са застъпени почти всички медицински специалности. Токуда разполага с три операционни блока, в които са разположени 22 операционни зали. 

Всяка година в Токуда Болница София се обслужват средно 274 000 пациенти, 2500 от които са чужденци, извършват се 13 000 операции, раждат се средно 900 деца.

Мисията на МБАЛ “Токуда Болница София” е да осигури достъп на всеки един пациент, нуждаещ се от съвременна медицинска помощ, до навременно и качествено лечение при опазване на достойнството му и зачитане на индивидуалните му изисквания. Визията на Токуда Болница е да бъде първи избор за болница на българските пациенти и на пациентите в региона, първи избор на високоспециализираните професионалисти в медицината и първи избор на партньор в здравеопазването. Основните принципи на работа в болницата включват непрекъснатост и безотказност на медицинската помощ, поставяне на пациента в центъра на процесите в болничната помощ, забрана на нерегламентираните плащания и зачитане на правата на болните без оглед на тяхната раса, социален статус и вероизповедание.

Suggested.bg: Събира най-добрите специалисти от всички области на здравеопазването. Базата и оборудването е съвременно и всичко е добре организирано. Опитват се да задоволят всички нужди на пациентите си и за своята 10 годишна практика са се доказали като едно от най-добрите здравни заведения в България.

Токуда Болница София

София 1407, кв. Хладилника, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б

 

 

Работно време:

24/7

 

Тел. +359 2 403 4000

 

 

Website: tokudabolnica.bg

 

FB: @AcibademCityClinicTokudaHospital

  София 1407, кв. Хладилника, бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б

   

   

  Работно време:

  24/7

   

  Тел. +359 2 403 4000

   

   

  Website: tokudabolnica.bg

   

  FB: @AcibademCityClinicTokudaHospital

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.