+Четива
Места
Полезно

Коктейлите тук се правят единствено и само от най-качествените ликьори и алкохоли в столицата. Екипът е горд с тях и винаги се старае балансът в тях да е пословично добър. Ако все пак не намериш нищо, което да ти хареса, барманите винаги са готови да сътворят нещо ново специално по твой вкус, за да направят вечерта ти още по-добра. Тук коктейлите са не просто напитка, а страст.
 

Suggested.bg: Отношението към клиента е повече от приятелско!

The Cocktail Bar

ул. "Ангел Кънчев 9А", София 1000

 

 

Работно време:

09:00-02:00

 

Тел. +359 877 151 152

 

 

 

FB: @The.Cocktail.Bar.Sofia

  ул. "Ангел Кънчев 9А", София 1000

   

   

  Работно време:

  09:00-02:00

   

  Тел. +359 877 151 152

   

   

   

  FB: @The.Cocktail.Bar.Sofia

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.