+Четива
Места
Полезно

„Софтуерна академия на Телерик“ e интензивна програма за обучение на софтуерни инженери, която предоставя практически опит и задълбочени знания по програмиране, достатъчни за един солиден кариерен фундамент на развитие в ИТ индустрията. Безплатното практическо обучение е подходящо както за напълно начинаещи програмисти, quality assurance инженери, developer support инженери и front-end разработчици, така и за хора с опит в разработката на софтуер. 

Suggested.bg: През годините академията се превърна в една институция, където  завършилите успешно са еквивалент на знаещи и можещи програмисти, които нямат проблем на пазара на труда.

Telerik Academy

София 1729, ж.к. Младост 1А, бул. "Ал. Малинов" 31

 

 

 

Копирай e-mail

 

Website: telerikacademy.com

 

FB: @TelerikAcademy

  София 1729, ж.к. Младост 1А, бул. "Ал. Малинов" 31

   

   

   

  Копирай e-mail

   

  Website: telerikacademy.com

   

  FB: @TelerikAcademy

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.