+Четива
Места
Полезно

Танцово Студио "In the Mood" е част от "In the mood all together" център, което само по себе си показва колко много тук се държи на клиентите и тяхното добро настроение. Танцувалното студио предлага уроци по салса, попинг, ча-ча, народни танци, регетон и суинг както за начинаещи, така и за напреднали. Доста често се провеждат и допълнителни уъркшопи за създаване на още по-приятна обстановка.

Suggested.bg: Инструкторите са винаги усмихнати и готови да те накарат да се почувстваш в добро настроение. Тук всички вярват, че чрез танци денят ти ще стане по-красив и динамичен.

Танцово Студио "In the Mood"

ул. Лидице 16, София

 

 

Тел. +359 894 725 747

 

Копирай e-mail

 

Website: danceinthemood.info

 

FB: @inthemoodstudio

  ул. Лидице 16, София

   

   

  Тел. +359 894 725 747

   

  Копирай e-mail

   

  Website: danceinthemood.info

   

  FB: @inthemoodstudio

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.