+Четива
Места
Полезно

Ако си фен на латино танците, търсиш динамика и любов към музиката Palante Dance project ще ти хареса на сто процента. Тази салса школа е основана преди повече от 10 години и ще ти предложи професионализъм и специално лично отношение. Можеш да посещаваш уроци по румба, суинг за деца, танго, бачата, кизомба, ча-ча и много други, да станеш част от танцови ваканции, а защо не и фестивали! 

Suggested.bg: Школата се слави с перфектното отношение на треньорите си. Те са изключително търпеливи и ще ти покажат всяка една стъпка толкова пъти, колкото ти е нужно, за да се почувстваш достатъчно добре.

Танцов клуб "Паланте"

ул. Балша 5, София 1408

 

 

Тел. +359 898 578 107, +359 886 017 440

 

Копирай e-mail

 

Website: palante.eu

 

FB: @PaLanteDanceProject

  ул. Балша 5, София 1408

   

   

  Тел. +359 898 578 107, +359 886 017 440

   

  Копирай e-mail

   

  Website: palante.eu

   

  FB: @PaLanteDanceProject

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.