+Четива
Места
Полезно

Харесвате арт изделия, креативни сте и искате да творите? Желаете да направите много специален и личен подарък? Също така обичате да се забавлявате в компания на приятели и други позитивни хора? Тогава сте попаднали на точното място!

Студио ​mátzalo ви дава възможност да създадете собствен керамичен съд, по ваш уникален дизайн, цвят и вид. Да, звучи трудно на пръв поглед, но страхотния екип и асортимент, правят нещата да изглеждат лесни и забавни. Първо избирате измежду 137 "сурови" керамични модела (съдове, чаши, чинии, свещници, фигурки за деца и други), върху които може да си развинтите фантазията на спокойствие. След това може да си порисувате и омацате във всички 47 цвята от paint бара. В крайна сметка, полученото произведение на изкуството се изпича на жежките 1016 градуса и сме готови.

Едно различно и вълнуващо изживяване подходящо за всички възрасти!

Suggested.bg: Много приятна атмосфера, съпроводена с готина музика и приветлив персонал. Предлагат се добра селекция от вина, кафе и други напитки. Подходящо място за всякакъв вид партита, детски рожденни дни и тийм билдинг.

Студио "mátzalo"

улица „Петър Парчевич“ 48, София 1000

 

 

Работно време:

11:00-20:00 - Вторник почивен

 

Тел. +359 88 943 5586

 

Копирай e-mail

 

Website: matzalo.com

 

FB: matzalo

  улица „Петър Парчевич“ 48, София 1000

   

   

  Работно време:

  11:00-20:00 - Вторник почивен

   

  Тел. +359 88 943 5586

   

  Копирай e-mail

   

  Website: matzalo.com

   

  FB: matzalo

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.