+Четива
Места
Полезно

Денонощен стоматологичен център "Ведра Дентал" се намира в непосредствена близост до "Здравната Каса". Разполага със стоматологично обурудване, необходимо за цялостно и изчерпателно лечение от съвременен тип. Центърът се гордее с ведрото отношение на персонала и спокойната и приятна обстановка в чакалнята. Лечението се извършва на фона на отпускаща музика.

Дежурните лекари се грижат за пациентите денонощно, като в своята работа използват само най-качествените материали в зъболечението.

Suggested.bg: БЕЗПЛАТЕН пълен профилактичен преглед с мотивация за правилна лична орална хигиена (общ и стоматологичен статус, план и стойност на различните варианти за лечение, профилактичен преглед и съвети за лична орална хигиена и хранене) за всеки нов гост на нашия сайт!

Стоматологичен център “Ведра Дентал”

София 1233, ул. "Охрид" 21

 

 

Работно време:

24/7

 

Тел. +359 898 920906, +359 89 099 5150

 

Копирай e-mail

 

Website: adentalcenter.eu/bg-bg

 

FB: vedradental

  София 1233, ул. "Охрид" 21

   

   

  Работно време:

  24/7

   

  Тел. +359 898 920906, +359 89 099 5150

   

  Копирай e-mail

   

  Website: adentalcenter.eu/bg-bg

   

  FB: vedradental

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.