+Четива
Места
Полезно

София Картинг Ринг е най-голямата и модерна, закрита картинг писта в София, която предлага на своите посетители и запалени картинг почитатели истинско спортно изживяване. 

Разположена е на площ от 7дка, с обща дължина 620m, 7.6m широчина и 21 завоя, с които тя ще предизвика всички запалени по картинга шофьори. Ще е и първата писта, на която ще бъдат използвани най-новите картове - RX8 модел от 2015 г. на световния производител и наложен лидер в областта Sodi. 

Разполагат и с детските картове - Sodi Junior Кart, също най-нов модел, гарантират най-висока степен на безопасност, за да могат и по-малките състезатели да направят своите бързи обиколки и да се преборят за мястото си на почетната стълбица. Тези, които искат да опитат картинг, но не са уверени в своите способности, могат да пробват управлявайки заедно с по-опитен водач двойния карт Sodi 2 Drive.

Suggested.bg: Пистата е изградена съгласно последните тенденции, за да гарантира максимално добри условия и да предостави на състезатели и любители на картинга незабравимо изживяване. Настилката, с която е покрита пистата, гарантира изключително добро сцепление, а безопасността е подсигурена от специално изградени бариери и оборудване на картовете и пилотите.

София Картинг Ринг

Ринг Мол София

 

София, ул.Околовръстен път 299

 

Работно време:

10:00 - 24:00

 

Тел. +359 899 907981

 

Копирай e-mail

 

Website: sofiakarting.com

 

FB: @SofiaKartingRing

  Ринг Мол София

   

  София, ул.Околовръстен път 299

   

  Работно време:

  10:00 - 24:00

   

  Тел. +359 899 907981

   

  Копирай e-mail

   

  Website: sofiakarting.com

   

  FB: @SofiaKartingRing

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.