+Четива
Места
Полезно

Социалното кафене с бар и кухня, разположен на Витошка, привлича със своя уют и топлина стил Лондон. Може да се насладите на страхотни топли напитки с много пяна и аромат. Кухнята може да ви удиви с изтънчени рецепти от Франция и Италия. Десертите също заслужават вашето внимание.

Suggested.bg: Мястото е страхотно за срещи с приятели и ежедневно посещение в забързания ден за почивка с топла чаша кафе или капучино. 

Social Cafe Bar & Kitchen

София 1000, бул. Витоша 16

 

 

Работно време:

08:00 - 02:00

 

Тел. +359 876 767647

 

 

Website: socialcafe.bg

 

FB: socialcafe.bg

  София 1000, бул. Витоша 16

   

   

  Работно време:

  08:00 - 02:00

   

  Тел. +359 876 767647

   

   

  Website: socialcafe.bg

   

  FB: socialcafe.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.