+Четива
Места
Полезно

Компания Lead Consult извършва административни, правни и счетоводни услуги за бизнеса. Предлагат се комплексни услуги за български и чуждестранни клиенти, при спазване на пълна конфиденциалност и максимална защита на интересите, като може да се разчита както за регулярни ангажименти, така и за отделни казуси, по които имате нужда от решение в момента.

Suggested.bg: Много приятен и учтив колектив. Предоставят безплатна първоначална консултация с много ясни и точни препоръки. Предразполагат със своето приветливо отношение, като компетентността и опита им изпъкват.​

Счетоводна кантора "Lead Consult"

София 1504, ул. Шипка 24, ап. 4

 

 

Работно време:

Пон-Пет 08:30 - 18:30

 

Тел. +359 2 426 4025

 

Копирай e-mail

 

Website: leadconsult-bg.com

 

FB: @LeadconsultBG

  София 1504, ул. Шипка 24, ап. 4

   

   

  Работно време:

  Пон-Пет 08:30 - 18:30

   

  Тел. +359 2 426 4025

   

  Копирай e-mail

   

  Website: leadconsult-bg.com

   

  FB: @LeadconsultBG

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.