+Четива
Места
Полезно

Флаш Джи е една перфектна симбиоза между качество, опит и професионализъм. Маникюр, педикюр, ноктопластика, фризьорство, козметика, епилация, терапии за лице, професионален грим са само част от процедурите радващи тялото(дори и мъжката част не е забравена). Винаги в крак с последните тенденции, внимание към детайлите и страхотно отношение към клиента. 

С широката гама от предлагани услуги, Флаш Джи е мечтаният център за красота.

Suggested.bg: Дори и да не знаете какво точно искате, спокойно може да се доверите на екипа и тяхната креативност и въображение. Спазването на графика при тях е закон, с цел да се избегнат забавяния. Сайта им предлага удобна възможност за резервиране на час, което ще ви донесе и отстъпка.

Салон за красота "Flash G"

София 1612, жк. Белите Брези, ул. Лерин 24

 

 

Работно време:

Пон-Съб 08:30-20:00

 

Тел. +359 896 821 340

 

Копирай e-mail

 

Website: flashg.me

 

FB: @BeautyStudioFlashG

  София 1612, жк. Белите Брези, ул. Лерин 24

   

   

  Работно време:

  Пон-Съб 08:30-20:00

   

  Тел. +359 896 821 340

   

  Копирай e-mail

   

  Website: flashg.me

   

  FB: @BeautyStudioFlashG

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.