+Четива
Места
Полезно

Намира се в сградата на хотел "Метрополитан". Салона за красота предлага фризьорски услуги, маникюр и педикюр. Маникюристката е една от най-добрите, която прави уникални декорации. Използват само висококачествени продукти. Наблягат на детайлите, което им помага да правят произведения на изкуството. За хора с вкус и стил.

Suggested.bg: Изпипват работата без бързане и наваксване на график. Момичетата са усмихнати и приятни, създаващи една добра атмосфера за творчество.

Салон за красота "Cheveux Sofia"

Младост 1А, ул. Кръстьо Раковски, бл. 564

 

 

Работно време:

Пон-Съб 10:00-19:00

 

Тел. +359 897 919 197

 

Копирай e-mail

 

 

FB: @cheveuxsofia

  Младост 1А, ул. Кръстьо Раковски, бл. 564

   

   

  Работно време:

  Пон-Съб 10:00-19:00

   

  Тел. +359 897 919 197

   

  Копирай e-mail

   

   

  FB: @cheveuxsofia

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.