+Четива
Места
Полезно

Изключително уютно и приятно място! Въпреки, че ресторантът се намира в доста оживен квартал, тук можеш да останеш сам със мислите си в компанията на чаша червено вино и вкусна храна. Интериорът ще те пренесе по улиците на Париж или Рим, а персоналът ще поднесе с усмивка поредната порция кулинарно щастие. Разнообразието от вино е доста голямо, а обедното меню - повече от апетитно.

Suggested.bg: Перфектно място за семейно събиране или посещение в обедната почивка на работния ден.

Ресторант "Вентана"

ул. Въртопо 150, София 1797

 

 

Работно време:

10:00-23:00

 

Тел. +359 888 121 061

 

Копирай e-mail

 

Website: ventana.bg

 

FB: @Ventana.food.garden

  ул. Въртопо 150, София 1797

   

   

  Работно време:

  10:00-23:00

   

  Тел. +359 888 121 061

   

  Копирай e-mail

   

  Website: ventana.bg

   

  FB: @Ventana.food.garden

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.