+Четива
Места
Полезно

БАГРИ е един по-различен ресторант. Още с влизането в заведението ви завладява един позабравен аромат напомнящ за българските традиции пренесени в рецепти, които са се предавали от поколение на поколение. Това е място в което вкусът и качеството са издигнати на пиедестал, а обслужването и атмосферата са не по-малко впечатляващи. Освен свежа храна, тук ще намерите и доста свежи идеи - като се започне от нестандартния интериор и се стигне до факта, че ресторантът зарежда продукти само от локални производители подкрепяйки техния бизнес.

Suggested.bg: Тък като ресторантът предлага сезонни ястия от пресни и екологични продукти, менюто се обновява постояно и винаги има нещо ново и интересно. Клиентите също така могат да опитат и бълграска Craft бира. БАГРИ съчетава в себе си един неповторим бленд от традиции, вкус, цветове и добро настроение. 

Ресторант "Багри"

София, ул. Добруджа 10

 

 

Работно време:

12:00 - 23:00

 

Тел. +359 885 077927

 

Копирай e-mail

 

Website: bagri-restaurant.bg

 

FB: bagrirestaurant

  София, ул. Добруджа 10

   

   

  Работно време:

  12:00 - 23:00

   

  Тел. +359 885 077927

   

  Копирай e-mail

   

  Website: bagri-restaurant.bg

   

  FB: bagrirestaurant

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.