+Четива
Места
Полезно

„Ресторант Ракия бар 'Ракета' е място, което запазва традициите от близкото минало и ги показва в нова светлина.“ - с това изречение от интрото на менюто се описва напълно цялостната концепция, която същевременно е изпълнена брилянтно. В интериора може да се натъкнете на любопитни предмети като телевизор „Опера“, радио VEF, хладилник „ЗИЛ“ и дори ретро чушкопек.

Кухнята е интересно съчетание на модерните тенденции в кулинарията с тези от близкото минало. В менюто може да попаднете както на специалитети като Бьоф Строганов и котлет по Киевски, така и на ястия тип "Запечено кипърско козе сирене".

Suggested.bg: Не, не сме забравили да споменем и нейно величество - Ракията! Все пак е ракия бар, няма как да има нещо по-специално. Българската традиционна спиртна напитка е представена по най-добрият начин, чрез страхотните селекции от Троянска, Тетевенска, Исперих и още. Специалните ракии "Ракета" и "Културна" са сред любимите ни в съчетание със салата "Ракета".

Ракия бар "Ракета"

София, ул. Янко Сакъзов 17

 

 

Работно време:

Пон-Пет 11:00-00:00 Съб-Нед 9:00-00:00

 

Тел. +359 2 444 6111

 

Копирай e-mail

 

 

FB: @RaketaRakiaBar

  София, ул. Янко Сакъзов 17

   

   

  Работно време:

  Пон-Пет 11:00-00:00 Съб-Нед 9:00-00:00

   

  Тел. +359 2 444 6111

   

  Копирай e-mail

   

   

  FB: @RaketaRakiaBar

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.