+Четива
Места
Полезно

Това е уеб базирана платформа за създаване на онлайн магазини. За да използваш CloudCart, не са ти нужни технически познания. Създаваш лесно и управляваш бързо твоя онлайн магазин. Богат на инструменти и функционалности за модификация на вашия сайт, чрез удобен и практичен административен панел.

Suggested.bg: 14 дневен безплатен тестови период, като след това заплащането е на месечна база. Предлагат и 24 часова техническа поддръжка.

Платформа "CloudCart"

София 1618,  бул. Тодор Каблешеков 55, вх.А ет. 1 офис 1

 

 

, +359 886 771877

 

 

Website: cloudcart.com/bg

 

FB: @cloudcart.bulgaria

  София 1618,  бул. Тодор Каблешеков 55, вх.А ет. 1 офис 1

   

   

  , +359 886 771877

   

   

  Website: cloudcart.com/bg

   

  FB: @cloudcart.bulgaria

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.