+Четива
Места
Полезно

Не! Не става въпрос за партията, а за Банички, Кифли и Понички.

Пекарната предлага традиционните закуски (кифли, кашкавалки, милинки), но също така и различни видове хляб и пици на килограм, Можете да пробвате различни вариации на типичната българска баница (с кайма, праз, лук, с ябълки) - за всеки вкус по нещо.

Suggested.bg: Единствената препратка към „онова време“, са дългите опашки от чакащи, за вкусните топли банички, които ние горещо препоръчваме!

Пекарна „БКП“

гр. София, ул. "Вардар" 26

 

 

Работно време:

Понеделник Събота 06:00-22:00
Неделя 08:00-20:00

 

Тел. +359 2 442 1111

 

 

 

FB: pekarnaBKP

  гр. София, ул. "Вардар" 26

   

   

  Работно време:

  Понеделник Събота 06:00-22:00
  Неделя 08:00-20:00

   

  Тел. +359 2 442 1111

   

   

   

  FB: pekarnaBKP

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.