+Четива
Места
Полезно

​Центъра е Българо-Американски и е оборудван с най-съвременна апаратура от САЩ, Германия и Япония, с която се извършва високоспециализирана диагностика и лечение на всички видове очни заболявания. Използват най-новите методи за диагностика, като оптична кохерентна томография (очен скенер) на преден и заден очен сегмент, пахиметрия, автофлуорисцентна графия и други съвременни дигитални изобразителни методи.

Suggested.bg: Високо квалифициран персонал от най-добрите специалисти в България, подхождащи с внимание и загриженост към пациента.

Очна клиника "Про Лайт"

София 1324, бул. „Царица Йоанна“ 70

 

 

Работно време:

08:30-19:00

 

Тел. +359 885 176740

 

Копирай e-mail

 

 

FB: @OcenCentrProLight

  София 1324, бул. „Царица Йоанна“ 70

   

   

  Работно време:

  08:30-19:00

   

  Тел. +359 885 176740

   

  Копирай e-mail

   

   

  FB: @OcenCentrProLight

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.