+Четива
Места
Полезно

Кафенето е наистина скандално! Не заради това, че е част от магазин за дрехи, в който докато търсиш тоалетната можеш да се натъкнеш на щанд с дамски рокли, а заради скандално хубавата гледка към Витоша. Това е самия чар на заведението, който придава усещане за извънградски стил в една модерна обстановка. Прилича на усещането когато си на плажа, пиеш кафе и гледаш морето, само че гледаш планината и пак пиеш кафе, интересно.

Suggested.bg: Тук няма смисъл да говорим за обстановката, защото обяснихме горе колко е добра, но става една идея по-добра с наличието на хубаво кафе, сладки работи и усмихнат персонал.

Лаундж Кафе "Скандал"

Ринг Мол София

 

ул. Околовръстен път 214

 

Работно време:

9:30 - 00:00

 

Тел. +35989 442 2207

 

 

 

FB: @scandalloungecafe

  Ринг Мол София

   

  ул. Околовръстен път 214

   

  Работно време:

  9:30 - 00:00

   

  Тел. +35989 442 2207

   

   

   

  FB: @scandalloungecafe

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.