+Четива
Места
Полезно

Група млади и ентусиазирани специалисти в сферата на информационните технологии, които допринасят за развитието на нашето общество със своята инициатива. Предоставят безплатни курсове насочени към уеб програмирането. Сплотен екип от професионалисти със сериозен професионален опит, подкрепени от водещи ИТ компании. 

С всеки изминал сезон кандидатите нарастват, като на последният прием са достигнали 3000. Сериозен процент (85%) от завършилите се реализират успешно в индустрията, което е белег за успеха на ИТ Талантите.​

Suggested.bg: Подходящи за напълно начинаещи, без изискване за технически познания в областта на програмирането.

Курсове по програмиране "ИТ Таланти"

Infinity Tower

 

София 1404, бул. България 69 ет.14

 

Работно време:

Пон-Пет 9:00-17:30

 

Тел. +35988 820 1606

 

Копирай e-mail

 

Website: ittalents.bg

 

FB: @ittalents.bg

  Infinity Tower

   

  София 1404, бул. България 69 ет.14

   

  Работно време:

  Пон-Пет 9:00-17:30

   

  Тел. +35988 820 1606

   

  Копирай e-mail

   

  Website: ittalents.bg

   

  FB: @ittalents.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.