+Четива
Места
Полезно

Както можеш да разбереш от името на бара, всичко свързано с него е от друга галактика. Барманите тук работят винаги с желание,а коктейлите, които ще ти приготвят, ще те накарат да “излезеш извън орбита”. Искрено се съмняваме, че тук ще се намериш извънземни индивиди, но обстановката  тук ще те накара да се почувстваш космически готин. Менюто им всъщност не е меню, а “наръчник на младия космонавт”.
 

Suggested.bg: Коктейлът “Облак” ще те накара да полетиш в небесата!

Коктейл Бар "Спутник"

бул. Янко Сакъзов 17, София 1527

 

 

Тел. +359 88 498 2098

 

Копирай e-mail

 

Website: sputnikcocktailbar.com

 

FB: @SputnikCocktailBar

  бул. Янко Сакъзов 17, София 1527

   

   

  Тел. +359 88 498 2098

   

  Копирай e-mail

   

  Website: sputnikcocktailbar.com

   

  FB: @SputnikCocktailBar

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.