+Четива
Места
Полезно

Най-големият Bar&Play клуб в България E-Мotion е единственото място в София, където понятието bar and play важи с пълна сила. Разполага с цели 1000кв.м. площ, където ще можете да опитате билярд, снукър, дартс, интерактивни и бордови (настолни) игри, докато отпивате от питието си или хапвате вкусна салата.


В клуба има 12 билярд и 4 снукър маси от водещите марки Riley и Brunswick. Можете да опитате късмета си и на една от четирите дартс мишени, както и да поиграете с приятели на Монополи или Не се сърди, човече или на някоя от останалите игри на touch- screen масите. 
Във втората зала освен игрите е предвидено и място за хапване,
където скоро ще се предлагат добре подбрана лека, модерна кухня и кетъринг. 
В така наречената Chesterfield зала - английски тип стая с камина, мека мебел и дебел килим – почитателите на класни питиета ще се насладят на игрите си в уединение.
На мултимедийните екрани ще можете да следите световни турнири, а шампионати по билярд ще предстои да се организират и на място (тук се обучават бъдещите топ майстори).

Suggested.bg: Не делят клиентите си на хора, които са дошли да играят и такива, които просто разпускат. Има достатъчно място за всички, а то е разпределено в три отделни салона, плюс една малка зала за гейминг конзоли.

Клуб "E-motion"

София, Младост 1, ул. „Йерусалим” 1

 

 

Работно време:

09:00 - 03:00

 

Тел. +359 888 886240

 

 

Website: emotionclub.bg

 

FB: @EmotionBarBilliards

  София, Младост 1, ул. „Йерусалим” 1

   

   

  Работно време:

  09:00 - 03:00

   

  Тел. +359 888 886240

   

   

  Website: emotionclub.bg

   

  FB: @EmotionBarBilliards

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.