+Четива
Места
Полезно

Jasmine Ви предлага оживена urban атмосфера, разнообразна листа с изискани вина от цял свят, невероятни коктейли, екзотични бири, както и модерна кухня, която спокойно можем да наречем липсващото звено на съвременните барове. 

Животът в София, подобно на други европейски столици, е доста динамичен. Гастро баровете са нещо, без което подобен град не може - оттам идва и идеята за Jasmine Gastro Bar, намиращ се в сърцето на града. Всеки се е затруднявал в даден момент - да намери ресторант за вечеря след работа, а след това да потърси и подходящ бар и накрая към 11 да отиде в клуб. Jasmine събира всичко това в едно. Градината и първият етаж са подходящи за кафе, неангажираща закуска, обяд с чаша вино, бизнес meeting, среща след работа с хапки и коктейли, както и за изискана вечеря на бутилка вино. Вторият етаж, който работи от вторник до събота включително, пък е страхотен избор за вечерни забавления - по-силната музика и подходящата бар атмосфера допринасят за това.

Suggested.bg: Мястото е идеално за любителите на качественото вино, които ще бъдат впечатлени от винения лист включващ 130 бутилки, разделени в няколко категории, като името на всяка е подсказка за произхода или вида им. Удивителното е, че вината, които се предлагат на чаша са цели 50, а за ваше улеснение е отбелязано дали са подходящи за самостоятелна консумация, с леки хапки, дипове или за стабилна вечеря.

Кухнята има атрактивно работно време до 00:00, като се сервират хапки и студени плата до 02:00. Храната е винаги добра, с пресни продукти и лесна за споделяне. Идеята на главния готвач е всичко да е "вкусно и лесно". Посетете го и се убедете сами!

Jasmine Gastro Bar

София, Г. С. Раковски 114

 

 

Работно време:

10:00 - 02:00

 

Тел. +359 878 633 505

 

Копирай e-mail

 

Website: jasminebar.bg

 

FB: jasminebar.bg

  София, Г. С. Раковски 114

   

   

  Работно време:

  10:00 - 02:00

   

  Тел. +359 878 633 505

   

  Копирай e-mail

   

  Website: jasminebar.bg

   

  FB: jasminebar.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.