+Четива
Места
Полезно

DigitalKidZ е една страхотна инициатива на Фондация “Дигиталните деца” в подкрепа на дигиталната грамотност на съвременните родители, учители и деца. 
Мисия на DigitalKidZ е промяна методологията на образованието и възпитанието на съвременните деца. Превръщането на информационните и комуникационни технологии в „ключов лост“ за по-ефективно учене, за креативно мислене, за иновативно и ангажирано поведение при решаване на сложни проблеми, за достъп до по-широки и по-актуални знания – всички основни ключови компетенции на 21 век.

Suggested.bg: Една прекрасна среда за децата, където освен да получават знания в областта на съвременните технологии, могат също да се забавляват и създават нови запознанства.

Инициативата "Digital KidZ"

София, кв. Изток, бул. Цариградско шосе 10А, бл.5, ап.1, до бившето кино "Изток"

 

 

Тел. +359 2 405 3034, +359 899 000887

 

Копирай e-mail

 

Website: digitalkidz.eu

 

FB: @DigitalKidZ.eu

  София, кв. Изток, бул. Цариградско шосе 10А, бл.5, ап.1, до бившето кино "Изток"

   

   

  Тел. +359 2 405 3034, +359 899 000887

   

  Копирай e-mail

   

  Website: digitalkidz.eu

   

  FB: @DigitalKidZ.eu

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.