+Четива
Категории
Полезно

Здравословни сандвичи, вкусни супички, свежи салати и майсторски десерти... какво повече му трябва на човек? Залагат на печеното, като изобще не използват технологията на пържене. Мазнина няма, тук таме малко зехтинче за вкус. Здравословен място за бързо хранене само за ценители на качественото и полезно хранене.

Suggested.bg: Освен качествените сандвичи и приятни супички, се приготвят и изключителни десерти като торти, пайове и дори бонбони. Заслужава си да се опита всичко от тяхното меню.

Farmer`s

Избери адрес
  ул. „Цар Шишман“ 24
  The Mall етаж 2
ул. „Цар Шишман“ 24

 

София, ул. „Цар Шишман“ 24

 

 

 

 

FB: @farmers.bg

  ул. „Цар Шишман“ 24

   

  София, ул. „Цар Шишман“ 24

   

   

   

   

  FB: @farmers.bg

  The Mall етаж 2

   

  София, бул. Цариградско шосе 115, The Mall ет.2

   

   

   

   

  FB: @farmers.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2017

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.