+Четива
Места
Полезно

Ние от Evtinomaslo.com сме се специализирали във висококачествени смазочни материали, които точно отговарят на изискванията на вашия автомобил, мотоциклет, лодка или градинарска машина. Ние сме млад и динамичен екип, за който е на първо място удовлетворението на нашите клиенти и трайността на нашите бизнес отношения. Да видим нашите клиенти да се връщат след първа покупка е специално удоволствие за нас и показва, че нашата услуга постига желаното удовлетворение.

Предлагаме автомобилно масло на следните брандове:

Bardahl, Castrol, OEM (VAG, BMW, Mercedes), Motul, Mobil, Mannol, Selenia, ZF, Repsol, Total

Suggested.bg: Разбрахме, че доставките са много удобни с опция за преглед и тест, като потребителят има право да върне стоката в 14 дневен срок без задаване на излишни въпроси и да дължи каквото и да е обезщетение.

EvtinoMaslo.com

бул. „Ломско шосе“ 218 (фулфилмънт склад), София 1231

 

 

Тел. +359 2 4111 247

 

Копирай e-mail

 

Website: evtinomaslo.com

 

FB: @evtinomaslo

  бул. „Ломско шосе“ 218 (фулфилмънт склад), София 1231

   

   

  Тел. +359 2 4111 247

   

  Копирай e-mail

   

  Website: evtinomaslo.com

   

  FB: @evtinomaslo

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.