+Четива
Места
Полезно

"Менталист" е глобална корпорация, провеждаща изследвания и тренировки, за да разбира как работи човешкият мозък при различни стресови ситуации. Това е интригуваща област, която винаги е вълнувала хората и обяснява големия интерес към дейността ни, благодарение на който Mentalist се превърна в един от най-мащабните и бързо развиващи се проекти в България.

Тук можеш да разбереш повече за себе си, като предизвикаш сетивата си. Игрите на Mentalist са предизвикателство дори за най-запалените геймъри.

Suggested.bg: Екип от опитни специалисти в различни области изготвя и тества разнообразни предизвикателства, като най-добрите от тях са достъпни в единственият в страната ни мултиплекс за ескейп стай на "Менталист".

Ескейп Мултиплекс "Менталист"

ЦУМ

 

София 1000, ЦУМ, бул. “Мария Луиза” 2, ет. 1

 

Работно време:

Пон - Съб 10:00 - 22:00Нед 11:00 - 22:00

 

Тел. +359 899 992291

 

 

Website: mentalist.bg

 

FB: @mentalist.bg

  ЦУМ

   

  София 1000, ЦУМ, бул. “Мария Луиза” 2, ет. 1

   

  Работно време:

  Пон - Съб 10:00 - 22:00Нед 11:00 - 22:00

   

  Тел. +359 899 992291

   

   

  Website: mentalist.bg

   

  FB: @mentalist.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.