+Четива
Места
Полезно

Енигмания "Експериментът" е игра на живо, при която вие ще бъдете затворени в специално създаден интериор. Целта е да намерите изхода до един час, като преминете през поредица от загадки, интуитивни и логически решения. Ако гледате внимателно, ще откриете скрити предмети, ще имате неочаквани хрумвания, ще рискувате с несигурни предположения, и накрая - ще успеете! Отборния дух и взаимодействието в екип гарантират пълноценното ви преживяване. Вие ще бъдете наблюдавани от оператор, който ще ви съдейства при необходимост.

Една нова авторска ескейп стая, която ви дава силни емоции и възможност за бягство от скуката на ежедневието.

Suggested.bg: Това е един експеримент за вас и вашите качества, на който задължително трябва да се подложите. Интересното е, че имат специален час за непознати, където хора без отбор се събират и могат да играят заедно. Така се забавляваш и създаваш нови запознаства.

Енигмания "Експериментът"

бул. България 5, София 1408

 

 

Работно време:

11:00 - 22:00

 

Тел. +359 888 207 885

 

Копирай e-mail

 

Website: enigmania.bg

 

FB: @enigmania.bg

  бул. България 5, София 1408

   

   

  Работно време:

  11:00 - 22:00

   

  Тел. +359 888 207 885

   

  Копирай e-mail

   

  Website: enigmania.bg

   

  FB: @enigmania.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.