+Четива
Места
Полезно

"Дизайн Академия" представлява учебен център по графичен и уеб дизайн. Обученията на академията са практически насочени, като целят да покажат материята в реалността. Подготвените курсове са не само по държавните образователни изисквания, но и съгласно изискванията за ниво на знания и умения наложени на пазара на труда от работодателите в тази сфера.

Suggested.bg: Можем да характеризираме техните часове като полезни, ефективни, с внимание към детайлите, което е много важно в тази област. Лекторите преподаващи в DesignAcademy и методолозите разработващи обученията са хора преди всичко с богат професионален опит. По този начин се осигурява на курсистите така нужните им знания и умения, които да изтласкат тяхната кариера на следващото професионално ниво.

Дизайн Академия

София, бул. Александър Малинов 91 ет.6 офис 601

 

 

Работно време:

09:00 - 18:00

 

Тел. 0700 16 004, +359 2 878 0553

 

Копирай e-mail

 

Website: designacademy.bg

 

FB: DesignAcademy.bg

  София, бул. Александър Малинов 91 ет.6 офис 601

   

   

  Работно време:

  09:00 - 18:00

   

  Тел. 0700 16 004, +359 2 878 0553

   

  Копирай e-mail

   

  Website: designacademy.bg

   

  FB: DesignAcademy.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.