+Четива
Места
Полезно

Център за красота и здраве "Дивна Медик" е създаден от козметик Даниела Спасова. Главната и цел е клиентите да постигнат красиво лице за дълъг период от време и да се чувстват наистина красиви и на място в обществото. Ако имаш проблеми с кожата или смяташ, че можеш да се подложиш на процедури за нейното освежаване, това място е точно за теб. Процедурите са най-разнообразни като са подходящи както за мъже, така и за жени. Можеш да намериш всичко нужно за кожата ти - от хидратиращ масаж до дълбоко почистващи процедури.

Suggested.bg: За клиентите атмосферата е изключително приятелска, а професионализмът - безспорен.

 

 

Дивна Медик

жк Изток, Изгрев​, ул. Акад. Методи Попов 5, София 1113

 

 

Работно време:

Пон-Съб 09:00-19:00

 

Тел. +359 89 996 6745

 

Копирай e-mail

 

Website: divnamedik.com

 

FB: @DivnaMedik

  жк Изток, Изгрев​, ул. Акад. Методи Попов 5, София 1113

   

   

  Работно време:

  Пон-Съб 09:00-19:00

   

  Тел. +359 89 996 6745

   

  Копирай e-mail

   

  Website: divnamedik.com

   

  FB: @DivnaMedik

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.