+Четива
Места
Полезно

Крио център Cryo Health е един изключително иновативен проект, целящ да запознае обществото с магията на криотерапията. Ако все още не знаеш, този метод е повече от успешен и помага на тялото да предотврати развитието на недоброжелателни тъкани благодарение на ефекта на замразяване на определено място с течен азот. Също така можеш да се насладиш и на крио сауната, която е доста приятна и отпускаща. Според екипа тялото е наистина спокойно след качествен масаж. Не се притеснявай, масажистите тук са високо квалифицирани и са готови да направят денят ти по-добър и усмихнат!

Suggested.bg: Тук можеш да се насладиш на множество физиотерапевтични процедури, обслужването е на наистина високо ниво, а оборудването е по последен писък на модата в технологията. 

CryoHealth

Бул. Янко Сакъзов 1 (Площад В. Левски), София 1527

 

 

Работно време:

12:00-20:00

 

Тел. +359 878 259 555, +359 2 996 47 05

 

Копирай e-mail

 

Website: cryohealth.bg

 

FB: @CryoHealth.bg

  Бул. Янко Сакъзов 1 (Площад В. Левски), София 1527

   

   

  Работно време:

  12:00-20:00

   

  Тел. +359 878 259 555, +359 2 996 47 05

   

  Копирай e-mail

   

  Website: cryohealth.bg

   

  FB: @CryoHealth.bg

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.