+Четива
Места
Полезно

CowOrKing Space by Puzl е споделено работно пространство, което събира ИТ сферата в общност, в която да обменят идеи, да си сътрудничат и да се развиват личностно и професионално. За да осигури продуктивна и успешна среда, пространството предоставя индивидуални бюра и офис помещения, зали за екипи, срещи, брейнсторминг, почивка и игри в индустриален стил.

Suggested.bg: Може би едно от най-прекрасните места в София, където можете да извършвате работна дейност. Изградените условия ви осигуряват една страхотна атмосфера, където можете да срещнете и да се запознаете с позитивни, предприемчиви и креативни личности.

CowOrKing Space by Puzl

бул. Черни Връх 47А

 

 

Работно време:

24/7

 

Тел. +359 899 696270

 

Копирай e-mail

 

Website: puzl.com/coworking-locations/sofia

 

FB: @PuzlCoworking

  бул. Черни Връх 47А

   

   

  Работно време:

  24/7

   

  Тел. +359 899 696270

   

  Копирай e-mail

   

  Website: puzl.com/coworking-locations/sofia

   

  FB: @PuzlCoworking

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.