+Четива
Места
Полезно

Още от прага на това място можем да разберем, че екипът работи винаги с желание, усмивка и любов. Те наричат заведението Co-Co-шарника, а атмосферата е винаги приятелска и предразполагаща. Тук можеш да закупиш своята сватбена торта, парти хапки, различни видове мармалад, вина и други. Ако предпочиташ соленото, задължително опитай кишовете. Интериорът е свеж, цветен и ще те накара да се почувстваш винаги добре дошъл.

Suggested.bg: Ако имаш любима своя рецепта, можеш спокойно да се довериш на екипа, защото те ще я пресъздадат с любов и ще ти поднесат вкусотия от най-високо ниво.

CO-CO sweet&more

ул. Генерал Йосиф В. Гурко 44, София 1000

 

 

Работно време:

Пон-Пет 08:00-20:00 Съб-Нед 09:00-20:00

 

Тел. +359 88 927 6276

 

Копирай e-mail

 

 

FB: @CoCoSweetandMore

  ул. Генерал Йосиф В. Гурко 44, София 1000

   

   

  Работно време:

  Пон-Пет 08:00-20:00 Съб-Нед 09:00-20:00

   

  Тел. +359 88 927 6276

   

  Копирай e-mail

   

   

  FB: @CoCoSweetandMore

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.