+Четива
Места
Полезно

В Steel style казват, че боксът е хоби, което ще изгради в теб желаната дисциплина. Клубът предлага както индивидуални, така и групови тренировки за всяка възраст и пол. Тук спокойно можеш да се разтовариш от ежедневието и да поработиш усилено за твоята по-добра физическа форма.Залата е изключително просторна, разполага с място за релакс, няколко боксови круши и модерен ринг. Интериорът е много предразполагащ и уютен, като това ще те накара да почувстваш това място като свой спортен дом.

Suggested.bg: Според посетилите на залата атмосферата за бокс е страхотна, а треньорите и трениращите повече от готини.

Боксова зала "STEEL STYLE"

Студентски град , ул. „Академик Йордан Трифонов“ 6, София 1700 (до Olives City Hotel)

 

 

Тел. +359 888 997 760

 

 

Website: boksovatazala.com

 

FB: @STEELSTYLEBoxingGym

  Студентски град , ул. „Академик Йордан Трифонов“ 6, София 1700 (до Olives City Hotel)

   

   

  Тел. +359 888 997 760

   

   

  Website: boksovatazala.com

   

  FB: @STEELSTYLEBoxingGym

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.