+Четива
Места
Полезно

Ако си почитател на традиционното италианско кафе, Barka е правилното място за теб. Тук можеш да се насладиш на току що изпечено кафе, поднесено на всеки един клиент с много любов и усмивка. Ако пък искаш да опиташ нещо по-различно - вариациите на черната течност са достатъчно на брой тук - капучино, мокачино и много много други. Атмосферата е приятна и успокояваща, а кафето ще те накара да започнеш деня си позитивно.

Suggested.bg: Ако кафето е твоя страст, Barka Coffee предлага и периодични безплатни семинари за кафето, с които определено можеш да се обогатиш.

Barka Coffee

бул. княз Ал. Дондуков 58, София 1527

 

 

Работно време:

08:00-20:00

 

Тел. +359 899 200 259

 

Копирай e-mail

 

 

FB: @barka.coffee

  бул. княз Ал. Дондуков 58, София 1527

   

   

  Работно време:

  08:00-20:00

   

  Тел. +359 899 200 259

   

  Копирай e-mail

   

   

  FB: @barka.coffee

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.