+Четива
Места
Полезно

Казано на български език "Още един бар", но това далеч не означава просто поредния бар. Превърнал се в едно от любимите местенца за столичани бар, който съчетава в себе си красотата на стара София и изтънчена селекция от напитки.

Заведението предлага и хубава европейска кухня, не по лоша от нивото на бара. Неделните брънчове с айрянче, мекички и баничка също не са за изпускане.

Suggested.bg: Коктейлите са доста добри, изготвени от професионалисти по оригинални рецепти. Просто са страхотни и трябва да се опитат!

Бар "One More Bar"

ул. Цар Иван Шишман 12, София 1000

 

 

Работно време:

8:30 - 2:30

 

 

 

 

FB: @OneMoreBar

  ул. Цар Иван Шишман 12, София 1000

   

   

  Работно време:

  8:30 - 2:30

   

   

   

   

  FB: @OneMoreBar

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.