+Четива
Места
Полезно

DADA CULTURAL BAR е място, клуб, средище на свободомислещи хора, които не са подвластни на масовата култура, а имат собствени възгледи, собствена концепция и собствена интерпретация на околния свят. Името ДАДА е инспирирано от ДАДАИЗМА, зародил се след Първата световна война и намерил изява в изящните изкуства, литературата, театъра, дизайна и др. Дадаистите се противопоставят на конформизма, естетиката, логиката и рационалното, като всичко това го изразяват с чувство за хумор и провокация.

Suggested.bg: Уникално място по рода си, със собствен стил, харизма и характер. Правят собствен ДАДА ром, който не е за пропускане!

Бар "ДАДА"

ул. Георги Бенковски 10, София 1000

 

 

Тел. +359 877 062 455

 

Копирай e-mail

 

Website: www.dadaculturalbar.com

 

FB: @dadacultural

  ул. Георги Бенковски 10, София 1000

   

   

  Тел. +359 877 062 455

   

  Копирай e-mail

   

  Website: www.dadaculturalbar.com

   

  FB: @dadacultural

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.