+Четива
Места
Полезно

Сградата на обекта е специално проектирана за нуждите на един модерен автокозметичен център. Огромно предимство е наличието на 5 самостоятелни клетки, снабдени с всичко необходимо за качествено почистване, като автомобилите се измиват предимно безконтактно. Използваните препарати за почистване са висококачествени, като разполагат и с омекотителна инсталация, благодарение на която се премахва варовикът от водата и така не остават бели петна по автомобилите.

Предлагат широк спектър на услуги – от изпръскване до пране и пастиране, като последната процедура се извършва в отделна, изцяло затворена и оборудвана клетка.

Suggested.bg: Подхождат индивидуално към всеки автомобил в зависимост от типа боя и степен на замърсяване. Обръща се внимание на детайлите. Услугата „VIP измиване“ не се предлага като екстра, тъй като според тяхните стандарти, всяко измиване включва процедурите, които спадат към изискванията за “VIP”.

Автокозметичен Център "Zona Wash"

София 1799, ул. „Филип Аврамов“ 3

 

 

Работно време:

08:00 - 20:00

 

Тел. +359 883 721 781

 

Копирай e-mail

 

Website: zonawash.bg

 

  София 1799, ул. „Филип Аврамов“ 3

   

   

  Работно време:

  08:00 - 20:00

   

  Тел. +359 883 721 781

   

  Копирай e-mail

   

  Website: zonawash.bg

   

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.