+Четива
Места
Полезно

Спортен клуб АЙКИ РЕЙ желае да разпространи и популяризира на източното бойно изкуство Айкидо и запознаването на обществото с него и начина на живот според правилата му. Преподаващите тук ще те научат не само как да се защитаваш, но и ще ти помогнат да се превърнеш в по-дисциплинирана личност, позоваваща се на морала и етиката - едно от съществените и основни качества в източното ежедневие. Тренировките по Айкидо ще ти покажат на сто процента красотата на това бойно изкуство и ще те накарат да го обикнеш почти мигновено.

Suggested.bg: Сенсеите не само ти показват тънкостите на бойното изкуство, но и те възпитават на любов и уважение към околните. 

Aiki Rei Sports Club

бул. Черни връх 33Е, София 1421

 

 

Тел. +359 88 812 3472

 

 

 

FB: Aiki Rei Sports Club

  бул. Черни връх 33Е, София 1421

   

   

  Тел. +359 88 812 3472

   

   

   

  FB: Aiki Rei Sports Club

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.