+Четива
Места
Полезно

Фондация “Усмихната България” има за своя мисия да показва качественото и позитивното.

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Наша цел е да помагаме на младите (и не толкова млади) предприемачи и малките предприятия в страната ни, като им предоставим платформа, на която да направят своето безплатно онлайн представяне.

По този начин ние подпомагаме предприемачите, които нямат средства, време или умения да си изградят онлайн присъствие. От друга страна, помагаме на потребителите, които търсят определени услуги и имат желание да подкрепят развитието на малките предприятия в България.

Suggested.bg е позитивната онлайн платформа, която помага на хората да откриват бързо и лесно качествени проекти. На платформата също така могат да бъдат открити полезни ресурси с информация в разнообразни направления за всеки интерес.

Нашата цел е да се превърнем в неизменна част от ежедневието на гражданите и да станем еквивалент на източник за уникално съдържание и високо качество.

Предлагаме и качествено съдържание, насочено към предприемачите, към търсещите възможности хора, към жадните за знания и наука. На платформата има статии, съдържащи информация за правилния начин на живот, хранене, спорт и култура.

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.