Това са три от автомобилите на бъдещето!

      Първият автомобил ще е изработен от естествени биофибри - BioFibre, свръхлек материал, благодарение на който теглото на колата е едва 394 кг . Използваното гориво е BioNectar4534 , т.нар. химическо съединение, което концентрира слънчевата светлина. Според разработчиците на концепцията, подобно на растенията, тя може да произвежда кислород, като по този начин подобрява качеството на въздуха.

При втория концепцията ще е лишена от обичайното окачване и колела, според плана на дизайнера, колата ще се плъзне по пистата, едва докосвайки я, може би поради технологията на магнитната левитация.

Третият модел ще бъде в състояние да се движи върху всякакви повърхности – пръст, чакъл, пясък, лед и дори вода. Той ще функционира като возило на въздушна възглавница и ще преминава от един на друг вид терен без никакви паузи. Двата двигателя ще използват като гориво водородни клетки, така че автомобилът би бил абсолютно екологично чист.

Калин Красимиров

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.