На почивка с приятели или четири незабравимо красиви, но малко известни места в Европа

      Отново е лято и времето за заслужена отпуска чука на вратата ни. Иска ли ви се обаче тази година да пробвате нещо различно с компанията и да посетите някое ново местенце, може би по-малко известно, но за сметка на това пък повече от красиво? Да? Страхотно! Да започваме.

Вроцлав, Полша

Този красив град, наречен „Полската Венеция“ е заобиколен от над 120 моста, а градските пазарчета определено ще ви накарат да се почувствате у дома. Ботаническата градина също не е за изпускане, а старата част на града несъмнено ще ви допадне, ако сте почитателите на историческите места. Тук се намира и най-старият ресторант в Полша, така че определено можете да се насладите и на най-доброто от местната кухня.

Билбао, Испания

Ако посетите този град не забравяйте да направите обиколка на музеите в него, като например Музеят на изкуствата. Регионът Риоха е известен с производството си на вино, така че спокойно можете да се насладите на най-доброто от него. Билбао е обграден от средновековни градове като Балмаседа и Ордуна, които ще ви впечатлят с историята си, а Баските кулинарни изкушения ще ви накарат да се върнете тук отново.

Хвар, Хърватия

Хвар е може би един от най-красивите острови в Европа. Известни личности, артисти, и дори царски особи са ласкали това място не един път, затова мислим, че и вие ще останете приятно изненадани и дори възхитени. Водата тук е кристално чиста, кухнята магически вкусна, а историята – вековна. Хърватия е мечтана дестинация с градове като Дубровник, Загреб, Сплит и много други, а плажовете на тази балканска страна ще ви удивят несъмнено.

Рига, Латвия

Рига – безспорно един красив и незабравим град. Той винаги е бил пресечна точка на много различни култури и е запазил от тях най-доброто. Природата и горите около него ще ви донесат допълнително спокойствие за една приятна почивка в добра компания, а архитектурата ще ви накара да се разхождате с часове с бира в ръка. Тук можете да видите сгради от епохата на Барока, Ренесанса и много други.

      Е, какво ще кажете, приятели? Кое място избрахте? А кога заминавате? Не забравяйте да се забавлявате и да се върнете със снимков материал и много незабравими спомени.

Георги Кърчев

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.