Как да започнем позитивно и да се чувстваме пълноценни през целия ден

      Не на всекиго се отдава да се събужда лесно сутрин. За някои това е лесна задача, но други предпочитат да си поспят до последния момент и буквално да излетят от леглото, за да са навреме. Вместо да се опитваме да прекараме последния час в сън “между алармите” можем да отделим това време за себе си. Как? Вижте нашите съвети за по-приятно начало на деня.

Планирайте от рано.

 

Не планирайте деня си, едва когато е започнал. Ако запишете задачите си вечерта преди началото на деня, вие ще сте вече доста по-подготвени и психически и физически ще сте се настроили за тях. Звучи добре, нали?

Пийте вода!

 

Периодът от денонощието, в който не приемате най-дълго време вода, е нощта. Никой не се опитва да ви попречи да се заредите със сутрешната доза кафе, но добавете и чаша вода преди това. Дори ви препоръчваме да пробвате пиене само на вода през първия час след ставане, а после кафето и закуската. По този начин може да усетите  неподправено сетивата си и да улесните естествените процеси в организма.

Закусвайте.

 

Знаем, че е трудно да вместим закуската в сутрешния си график, но малките простички похапвания сутринта не изискват много време. Плодовото смуути или кофичката кисело мляко например с желание ще ви дадат нужната доза енергия, за да започнете деня си добре.

Бъдете мотивирани!

 

Всеки от нас се мотивира по различен начин. Някои обичат да четат, други да тренират, трети да пият кафе и да се наслаждават на изгрева. Намерете своя начин да започнете деня си мотивирано и позитивно.

Бъдете позитивни!

 

Негативните помисли никога не водят до позитивни неща, особено рано сутрин. Ако започнете деня негативно, пренасочете енергията си в правилната посока, и бъдете позитивни през останалото време!

Спортувайте!

 

Знаем, знаем. Трудно е! Сутрешните тренировки очевидно не са за всеки! НО бихме искали да ви споделим, че трудно ще намерите по-добър начин да започнете деня си. Сутрешната тренировка ще ви повлияе дори по-добре от двойна доза кафе! Ще се събудите и ще започнете позитивно деня си.

Георги Кърчев

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.