България по-красива от всякога! - част 3

      Ех, приятели, макар че това лято за момента да не е от най-горещите, а напротив - да оставя в съзнанието ни мирис на дъжд и хладина, винаги можем да се възползваме от няколко дни почивка. Разбира се, всеки чака с нетърпение седмицата, в която ще остави настрани задълженията в офиса и ще се отдаде на заслужен отдих. Ако този момент за вас все още предстои, ние ви предлагаме няколко красиви места, не в чужбина, а тук - в България, които несъмнено ще ви харесат и ще се впишат в графика ви за най-отпускарския сезон. Стягайте багажа и да тръгваме!

Чудните Mостове

Този скален феномен е един от любимите ни! Красотата му наистина е неземна. Намира се в Западните Родопи, в карстовата долина на река Еркюприя. В близост до още наричаните “Скални мостове” има множество пещери, коя от коя по-красиви, а хижите в околността ще ви приемат с отворени обятия. Имайте едно на ум обаче, че повечето пещери не са обезопасени, така че ще ви посъветваме да се насладите изцяло на красотата на чудните мостове и гостоприемството на хижите.

Созопол

Перфектното място за вашата романтична почивка. От личен опит казваме, че градът е страхотен избор както за хора, които искат да се насладят на половинката, така и за такива, които искат да купонясват до сутринта. Плажовете са чисти и красиви, а старият град ще ви плени с малките си симпатични калдаръмени улички. Посетете Созопол и няма да съжалявате.

Трявна/Габрово

Трявна ще ви впечатли със спокойствието и красивите си възрожденски къщи, които без съмнение ще създадат във вас чувство на гордост и любов към България. Тук можете на сто и десет процента да отдъхнете от забързания начин на живот в големия град, а малките кръчми с удоволствие ще ви покажат единствено и само най-доброто от кулинарния свят на околността. Звучи примамливо, нали? Само на 20 километра от Трявна се намира и Габрово - домът на хумора в България и първото светско училище. Сгушени в планината, тези два града ще ви дарят с душевен мир и ще ви помогнат да се заредите с енергия. Габрово е един от най-дългите градове у нас, така че ако сте почитатели на дългите разходки в добра компания, определено ще останете доволни. А, да, и не пропускайте да посетите открития музей "Етъра", по това време на годината е уникално!

      Е, приятели, дано нашите предложения са ви харесали. Сега остава само да стегнете багажа и да се отдадете на една заслужена почивка! Бъдете усмихнати! Пътувайте из Родината.

Георги Кърчев

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.