Бъди радостта в очите на децата по Коледа

      Макар и времето да не е все още толкова зимно и в много места от България всички още да тръпнем в очакване на първия сняг, с трепет осъзнаваме, че дните до Коледа стават по-малко и по-малко, и това сякаш носи допълнителна радост и топлина в сърцата ни.

Спомняте ли си моментите, в които като малки се събирахме около елхата, за да я направим красива без значение от това с какво разполагахме като украса – ако нямахме гирлянди, закупени от магазина, то ние си правехме такива от пуканки, навързани на конец, нали така?

Ами трапезата, която не само ни караше да се облизваме лакомо, а и събираше цялото семейство и превръщаше този момент в незабравим? Всеки искаше да помага в приготвянето й, да бъде част от настроението по Коледа.

Ами подаръците? Охо, тях си ги спомняме сякаш беше вчера. Не един път сме се събуждали първи в къщата и сме тичали по чорапи към елхата, за да видим какво ние донесъл Белобрадия старец – дали е футболната топка, която сме желали, или пък е нова книжка, която с интерес да четем?

Толкова красиви моменти си припомняме, че дори започваме да въздишаме с носталгия по изминалите години.

Нека обаче не забравяме, че Коледа не са само подаръците и богатата трапеза. Коледа е чувството да накараш другите да се усмихнат и да се почувстват обичани и ценени, без значение от социалното си положение или каквото и да било друго.

За това днес се обръщаме с един апел към вас – да бъдем малко по-добри по Коледа и да даряваме с радост хората около себе си, семейство, познати и дори непознати. Повярвайте ни, няма нищо по-хубаво от това да видиш радостта в очите на другите, когато знаеш, че ти си направил нещо добро за тях.

Ако сте съгласни с това, екипът на Time Heroes с радост може да ви предостави възможността да се превърнете в Дядо Коледа за малките сладурковци от детска градина „Вълшебство“, село Козарско.  Учебното заведение е най-малкото в община Брацигово, и както можете сами да се досетите бюджетът за подаръци е недостатъчен. Това, разбира се, не означава, че децата няма да получат нещо от сърце и няма да бъдат щастливи. Тук идва нашата роля, за да превърнем техния празник наистина във вълшебство. Съгласни ли сте?

Наистина смятаме, че не се изисква много, за да направиш някого щастлив. Първата стъпка е да имаш желание за това.

Научи повече за инициативата и как да помогнеш тук: https://timeheroes.org/bg/dg-vulshebstvo-kozarsko/dari-igrachki-detska-gradina-kozarsko

 

Георги Кърчев

За нас

Ние сме млади, ентусиазирани и позитивни хора, търсещи слънчевата пролука в сивото ни ежедневие. Членовете на нашият екип са всички хора помогнали в изграждането на нашата платформа със своите предложения, идеи и препоръки. Това може да си и ти - позитивен, креативен, усмихнат е достатъчно да си част от Suggested Общността!

 

© Suggested - 2019

Този сайт използва бисквитки - общите ни условия

Харесва ти идеята?

Подкрепи ни!

#suggested.bg
#suggested.bg

За идеята

Инициативата на Suggested.bg е да обединим най-доброто от сферите на услугите, образованието и спорта на едно място и Вие се намирате на точно това място. Тук сме подбрали места изпълнени с качество и приятно отношение. Нашата цел е да ви улесним максимално, като само с няколко клика да намерите търсеното.